Meniu
sudometal
 
 
 

Produse salvate

Cere oferta close slide

Tehnologie

Sudometal ofera tehnologii inovatoare in ceea ce priveste serviciile folosite pentru prelucrarea materialelor.

De la proiectare conceptuala atat 2D, cat si 3D, pana la debitare cu laser si vopsire electrostatica, care asigura precizia si calitatea produselor finite, Sudometal aduce la viata orice concept!

Debitare laser

Debitarea laser este un procedeu de taiere profesionala, precisa si curata, datorita tehnologiei inovatoare. Este un proces flexibil care permite realizarea unor multitudini de modele, indiferent de complexitatea acestora.

Detalii

Vopsitorie în câmp electrostatic

Vopsirea in camp electrostatic difera de cea conventionala datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul vopselei in forma lichida, ci consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare si care adera electrostatic la suprafata piesei vopsite, care este apoi intarita in cuptoare de polimerizare pentru a forma invelisul de vopsea.

Detalii

Inca din anul infiintarii, Sudometal se remarca prin calitatea materialelor si a aparaturii folosite, pentru a asigura aspectul, functionalitatea, si rezistenta produselor finite.

Avand o gama larga de servicii puse la dispozitia clientului, Sudometal se anganjeaza in a oferi solutii de durata pentru orice idee.

Newsletter newsletterNewslettersudometal

Vrei sa fi la curent cu ultimele noutati? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/