Meniu
sudometal
 
 
 

Produse salvate

Cere oferta close slide

Categorii blog

Scara interioara – cum alegem modelul potrivit

Adaugat Joi , 26 Februarie 2015 si actualizat pe 24 Martie 2015
Scara interioara – cum alegem modelul potrivit

 

O scara interioara perfect construita si cu un design inovator, va avea mereu un impact pozitiv asupra intregii cladiri si va defini stilul amenajarii generale.

Modelele de scari interioare sunt variate si adaptate stilurilor arhitecturale. Atunci cand decideti sa va construiti o scara in interiorul locuintei,in primul rand, trebuie sa apelati si sa tineti cont de sfaturile unei firme de constructii specializata pe acest domeniu.

Atunci cand alegeti materialul trebuie sa aveti in vedere doua aspecte: sa fie unul de calitate si versatil, dar sa fie si in ton cu restul locuintei pentru a o pune in valoare si a o personaliza.

Un element important in constructia unei scari interioare este mana curenta : ea are atat rol decorativ cat si un rol de protectie pentru cei care urca pe scara.

Pentru a sti ce tip de scara se potriveste locuintei dumneavoastra, mai jos aveti cateva exemple cu scari interioare executate si montate de Sudometal.

Scara interioara dreapta

 Scara interioara dreapta  Vezi detalii despre aceasta scara aici

Acest model de scara este cel mai raspandit si se realizeaza intr-o linie dreapta in sus, cu sau fara coloanele dintre pasi. Este potrivita spatiilor foarte inguste, dar si spatiilor generoase. Pentru a crea un look minimalist, se pot utiliza elemente din otel sau sticla.

Scara interioara rotunda in spirala

 Scara interioara in spirala  Vezi detalii despre aceasta scara aici

Acest model de scara este ideal pentru spatiile reduse, economisind spatiu prin optimizarea unui colt. Ofera un design elegant, dar si o solutie practica pentru locuinta dumneavoastra.

Scara interioara curbata

Scara interioara curbata  Vezi detalii despre aceasta scara aici

Scara interioara curbata poate reprezenta varianta eleganta pentru locuinta. Capata un aspect regal datorita formei inedite si datorita curbei din jurul axului central.

Scara interioara franta

Scara interioara curbata  Vezi detalii despre aceasta scara aici

Acest tip de scara se poate realiza cu mai multe scari drepte consecutive si poate avea mai multe segmente. Cu un astfel de model, locuinta dumneavoastra va arata impunatoare si eleganta.

Scara interioara larga

Scara interioara curbata  Vezi detalii despre aceasta scara aici

Scara interioara larga are o urcare mai putin abrupta si este folosit in general in locurile publice precum spitale, scoli, hoteluri. Puteti opta pentru o platforma plutitoare sau una intermediara in cazul in care scara nu se roteste. Poate fi realizata din lemn, otel sau ciment pentru a avea un design atragator si un efect deosebit.

 


Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)